• 0172-601577
  • lekker@thaisbestellen.nl
  • Prins Bernardlaan 2A, 2405BT, Alphen aan den rijn
  • 0172-601577
  • lekker@thaisbestellen.nl
  • Prins Bernardlaan 2A, 2405BT, Alphen aan den rijn

Aangepaste bedrijfsvoering

Allereerst willen wij als Khop Khun Thai Cuisinealle horeca ondernemers een hart onder de riem steken in deze zeer moeilijketijd. In deze onzekere tijden willen wij u, als onzegewaardeerde gasten, graag op de hoogte houden van hoe Khop Khun Thai Cuisine om gaat met deze moeilijke situatie. Uw gezondheid en veiligheid en die van onzemedewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit.

Contactloos afhalen

Hoe werkt contactloos afhalen?

-  Onze gastheer/gastvrouw zal uw bestellingen op de tafel bij de deur neerzetten. U kunt dan uw bestellingen zelf oppakken.

-  Wij raden u aan om een elektrische betaalmethode te kiezen om fysiek contact met onze gastheer/gastvrouw te voorkomen. Zo kunnen wij de risico's voor u en onszelf verlagen.

- We verzoeken u om uw bestelling op het afgesproken tijdstip af te halen. Hiermee voorkomen wij een wachtrij.

Aangepaste bedrijfsvoering

Wij passen een aangepaste bedrijfsvoering toe door de uitbraak van het coronavirus COVID-19, om onnodige risico’s te vermijden. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te vertragen hebben wij diverse maatregelen getroffen. Dit is wat u daarvan gaat merken:

- Onze openingstijden van onze keuken voor de aankomende weken zijn dinsdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 20:30 uur.

- Het is ook mogelijk om maaltijden af te halen of laten bezorgen

- Wij schudden geen handen.

- Wij houden minimaal 1,5 meter afstand.

- Afrekenen graag alleen via pin, smartphone, betaalverzoek of via internetbankieren (Indien mogelijk).

Extra hygiëne maatregelen

De veiligheid van onze gasten en onze medewerkers is onze topprioriteit. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen de aanbevolen voorzorgsmaatregelen in acht die gelden voor de hele samenleving. Wij volgen de instructies van de autoriteiten en zullen daar naar handelen indien deze veranderen.

We volgen strikte hygiënemaatregelen voor het maken van jouw bestelling. De huidige situatie betreffende het Coronavirus is voor niemand prettig. De verscherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in Nederland in te dammen, raken verschillende sectoren financieel hard. Eén van de hardste klappen vallen in de horeca. Helaas kunnen we hier niets aan veranderen en alleen maar hopen dat het snel weer de goede richting op gaat.

Ook wij nemen de maatregelen van de overheid en het RIVM heel serieus. Hygiëne is altijd belangrijk, maar in dit geval extra belangrijk.

Wellicht overbodig, maar belangrijk voor u om te weten.

Wij hanteren de volgende extra hygiëne maatregelen:

- Onze handen worden vaker gewassen en gedesinfecteerd met desinfectans.

- Er worden extra desinfecterende  hand gels geplaats bij de deur.

-  De deurklink wordt regelmatig schoongemaakt met desinfecterende spray.

-  Het pinapparaat wordt na gebruik gedesinfecteerd.

Bepaalde maatregelen lijken misschien overdreven, maar wij nemen uw gezondheid en die van ons heel serieus. We hopen u op deze manier zoveel mogelijk van dienst tezijn. Uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele veranderingen.